• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Oud Gastel 04-05-2019
There are no translations available.

59853742_2270966902942412_945245451999772672_o.jpgTractorpulling Oud Gastel 04-05-2019

Eindelijk was het zover het buitenseizoen 2019 van Tractorpulling is begonnen. Het team is de laatste weken heel wat uren van huis geweest en in de werkplaats van de Bad Boys Toy aanwezig geweest. De laatste dagen was het zelfs zo dat de Hilde wilde ze haar manneke een keer zien maar eten kwam brengen naar de werkplaats, anders zou ze Sander nooit meer zien… Rene, Sander, Willie en Paul zijn druk bezig geweest om al het plaatwerk strak te krijgen zodat rene het plaatwerk kon gaan spuiten. Een hele klus maar stukjes bij beetjes kwamen de gespoten onderdelen terug de werkplaats in. Ondertussen werd er hard gewerkt om de tractor in elkaar te zetten en kwamen er ondanks dat de gehele machine al een keer in elkaar had gezeten toch weer een paar minder aangename verassingen uit. Maar goed het team moest door…

Op Woensdag en donderdag had de tractor weer gelopen echter het team was nog niet tevreden. De tractor liep nog niet zoals gewenst. Op vrijdag is er nog met man en macht gewerkt en op zaterdag ochtend heeft de tractor voor het laatst gelopen. De resultaten van de datalogger waren beter als de dagen ervoor waarop het team besloten heeft om toch naar Oud Gastel af te reizen om aldaar de eerste wedstrijd van het seizoen te gaan rijden.

Een grote hoeveelheid supporters en aanhangers waren meegereisd uiteindelijk zoveel dat er ook een aantal auto’s moesten rijden.

In Oud Gastel de tractor uitgeladen, gezien er zoveel mensen bij waren zijn enkele direct naar de baan gegaan om naar de wedstrijd te gaan kijken. Er lag een goede baan en de organisator had het goed voor elkaar. Ook hadden we geluk dat er slechts een paar kleine regenbuitjes waren maar verder niet noemenswaardig. Het enige waar we wel last van hadden was de enorme kou… Na diverse klassen te hebben gekeken was het Prostock II tijd. De baan was goed voor de Prostocks dus het zou een mooie strijd kunnen worden. Aanwezig waren, Code Red, Blue Hazard, Heavy Boy, Red Attraction, Bad Boys Toy, Wickie Power, Running Diamond.

Rene Manders was vandaag de rijder van de Bad Boys Toy.. het optoeren kon beginnen wat op zich goed ging. Echter veel te vroeg ging de machine uit zichzelf rollen waarop er voor Rene niets anders opzat dan de koppeling te laten komen en gas te geven.. Al bij 10 meter begon de machine te roken op plaatsen waar eigenlijk geen rook vandaan hoorde te komen en uiteindelijk zette rene de machine op iets meer dan 90 meter stil. Van de laatste meters waren geen foto’s meer te maken gezien er zoveel rook om hing. Toen de machine stil stond hadden we nog een klein brandje maar dat werd na enig zoekwerk naar een emmertje met water door Sander geblust. Voor de eerste Run op zich niet ontevreden echter we hebben wel wat huiswerk voor de volgende wedstrijd.

  1. Zorgen dat de machine niet bij 4500 rpm zelf gaat rijden.. moeten er echter 1000 tot 1500 meer zijn

  2. Zorgen dat er geen waterlekkage meer is in het vooronder

  3. Slangetjes brandstof retourleidingen vervangen zodat ze niet meer in de brand kunnen vliegen.

  4. Zorgen voor wat meer oliedruk in de motor

Al met al genoeg te doen voor de volgende wedstrijd.

Gr.

Webmaster.

 

 

 

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
101_2508.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl